Linker


Hjem

Om oss

Maya

Donasjon

Prosjekt

Rapport

Kontakt

Hvorfor velge Mayafriends?Mayafriends benytter lokal kunnskap og internasjonal støtte for å tilføre en bærekraftig utvikling i Mayasamfunnet

Mer informasjon

Kontakt InfoTel:  +47 33 45 20 12

Mob: +47 45 20 59 97

Org.nr.: 998 762 227


Bank konto: 2500.23.03690

IBAN: NO23 2500 2303 690

SWIFT/BIC: ANBUN021

Sosiale medier

Hitcount

Webdesign - © Mayafriends 2012

Om Mayafriends organisasjonen

Mayafriends leder Marit Grimsrud deler ut mark kurer til barn i Antigua.

Mayafriends er en uavhengig frivillig organisasjon uten religiøs eller politisk tilknytning. Vårt fokus er å hjelpe Mayaindianere i Guatemala, de fattigste barna, enslige mødre og eldre. Mayaindianerne er en meget undertrykt befolkning i landet og bærer ofte på store traumer etter årelang forfølgelse av myndighetene. Vårt ønske er å gi hjelp til selvhjelp og ikke minst bidra til at denne folkegruppen får igjen sin verdighet og blir i stand til å leve ett godt liv uten nød og fattigdom.


Vår gode venn Viktor Chavarria fra Guatemala, som selv er Mayaindianer og i tillegg Mayasjaman, har viet store deler av sitt liv til å hjelpe disse enormt fattige menneskene. Vi ønsker å bistå han i hans fantastiske arbeid gjennom å samle inn penger til de forskjellige prosjektene, samle inn klær og sko som sendes til Guatemala for utdeling, samt formidle kontakter i Guatemala for de som ønsker å reise dit som frivillige for å hjelpe Viktor i hans arbeid.


Vårt mål er å hjelpe alle som trenger det, men våre høyeste prioriteringer er barn, eldre og enslige mødre. Våre viktigste satsningsområder er på utdanning, helse og verdighet. Verdighet er viktig. Vi anser at dette er grunnlaget for all menneskelig framgang. Spesielt det å forstå hvor verdifull hver og en er som individer og i lokalsamfunnet.Om Viktor


Mayaindianer og Mayasjaman Viktor er leder for organisasjonen ”Friends of Friends” i Guatemala. Han har dedikert mesteparten av tiden sin til å hjelpe de fattigste i Guatemala. Viktor er en stor healer i tillegg til at han innehar en enorm kunnskap om Mayakalenderen og Mayaindianernes filosofi. Han er en stor mester innenfor selvutvikling og reiser verden rundt som foredragsholder og kursinstruktør innen selvutvikling og fredsarbeid. Han deler ydmykt, åpenhjertig og med humor sin store visdom. Han lever det han underviser og blir dermed ett inspirerende eksempel på hvordan livet kan leves; fredfullt og i harmoni. Han har møtt flere store personligheter på sine reiser rundt i verden, bl.a. Dalai Lama. Alle hans inntekter fra sitt arbeid går til prosjektene han leder for fattige og undertrykte.
Klikk på You tube linken for mer informasjon.